Prosečna novembarska plata 42.395 dinara

Bez autora
Dec 25 2012

Republički zavod za statistiku saopštio je danas da prosečna zarada isplaćena u novembru ove godine u Srbiji iznosi 58.914 dinara, što je u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u oktobru nominalno i realno veće za dva posto.Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u novembru iznosi 42.395 dinara, što je u poređenju sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u oktobru nominalno i realno veće za dva posto.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa u novembru 42.395 dinaraRepublički zavod za statistiku saopštio je danas da prosečna zarada isplaćena u novembru ove godine u Srbiji iznosi 58.914 dinara, što je u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u oktobru nominalno i realno veće za dva posto.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u novembru iznosi 42.395 dinara, što je u poređenju sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u oktobru nominalno i realno veće za dva posto.

Prosečna zarada isplaćena u novembru ove godine u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u novembru prošle godine nominalno je veća za 10,7 posto, a realno je manja za 1,1 posto.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u novembru 2012. godine kada se uporedi sa prosečnom zaradom bez poreza i doprinosa isplaćenom u novembru 2011. godine nominalno je veća za 10,5 posto, a realno je manja za 1,3 posto.

Prosečna zarada isplaćena u periodu januar-novembar 2012. godine u poređenju sa prosečnom zaradom isplaćenom u periodu januar-novembar 2011. godine nominalno je veća za 9,1 posto, a realno za 2,2 posto.

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u periodu januar-novembar 2012. godine u odnosu na prosečnu zaradu bez poreza i doprinosa isplaćenu u istom periodu 2011. godine nominalno je veća za 9,1 posto, a realno za 2,2 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik